Logo2
 RESSURSER

Strategi 10+1+90

10 dager med fokusert bønn og faste som leder opp til 1. pinsedag. Ønsket er å få til 24/10 bønn i alle land. Det er mulig å laste ned en Bønneguide som inneholder bønneemner for hver av disse 10 dagene. BØNNEGUIDEN 2017 med tillegg om furfulgte kristne kan lastes ned HER.

1 dag for store og små markeringer med omvendelse og bønn. Dette er den Globale Bønnedagen som blir avholdt på 1. pinsedag 4. juni 2017. Bønneguiden inneholder også En bønn for verden. Den samme bønnen bes i alle landene som er med på markeringen.

90 dager med velsignelse der menighetene rekker ut sin hånd og setter føtter på bønnene sine. Her kan menighetene gjøre noe praktisk for sitt lokalsamfunn og dele evangeliet på ulike kreative måter.

Opplegget er veldig fleksibelt, og man velger om man vil være med på de ti dagene i forkant og/eller å gjøre noe praktisk for lokalsamfunnet i etterkant. Hovedkravet til å være med på Global Bønnedag er enkelt sagt at man løfter opp Jesus i en ånd av enhet og ber En bønn for verden. Dere finner denne utvidede Fadervår-bønnen i bønneguiden. Den er også tilgjengelig her på nettsiden.

Vi gjør informasjon og ressurser tilgjengelig. Lokale bønnegrupper/menigheter/organisasjoner gjennomfører samlinger lokalt.   

ENKLE TIPS TIL GJENNOMFØRING

10 dager med bønn og faste 25. mai - 3. juni

Kanskje dere skal gripe noen av følgende muligheter:

  • Bønnevandringer (Bønn på betydningsfulle steder i bygda eller byen.)

  • Bønnestafett (Sandefjord hadde bønnestafett i 10 dager - døgnet rundt - i 2010. De fordelte ansvaret på flere menigheter)

  • Bibelstafett med proklamasjon av Ordet

  • Bønn i hjemmene (Hvorfor ikke kalle sammen venner og familiemedlemmer som er troende til bønn, nattverdsfering og tilbedelse i hjemmet)

  • Bønnesamlinger 1-3 ganger om dagen i kirker/menigheter

  • Ha et eget rom/hus tilegnet bønn (Sandefjord hadde et eget bønnekapell som menighetene hadde felles.)

Bønneguiden danner et godt grunnlag for fokusert bønn i disse dagene.

 

GLOBAL BØNNEDAG 4. juni

På 1. pinsedag bes En bønn for verden (en utvidet 'Fader vår-bønn'). Den er rimelig lang, så det kan være lurt å ikke ta alt på en gang. Dere kan f.eks. dele bønnen opp i 2-7 deler og ha sang-/musikkinnslag og/eller appeller i mellom. Ulike generasjoner kan være med å lede i bønn. Vi oppfordrer alle sammenhenger til å markere enhet og forsning mellom generasjonene på samlingene. Det finnes mange ulike måter å gjøre det på, så la Herren lede dere.

Dager med velsignelse
I etterkant av Global Bønnedag oppmuntres man til å sette armer og bein på sine bønner, vise praktisk kristen nestekjærlighet i lokalsamfunnet og dele evangeliet på ulike kreative måter. Du kan lese HER om hvordan Betania Stathelle gjorde noe ekstra for å nå ut til lokalsamfunnet i 2013.

Tenk flere generasjoner, tenk tverrkirkelig, tenk kreativt.

For mer tips og undervisning kan dere gå inn på www.globaldayofprayer.com og http://www.globalprn.com/.

 

NEDLASTINGER

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter


Kontakt
Global Bønnedag, Norge
E-post: info@globalbonnedag.no2017 - 4. juni

2018 - 20. mai

"Og så mitt folk som er kalt ved mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt ansikt, og omvender seg fra sine onde veier. Da vil jeg høre i himmelen, tilgi dere synd og lege deres land." 2. Krøn. 7,14

"Skulle et lite bønnemøte med rundt 120 personer i Øvresalen i byen Jerusalem gjøre hele forskjellen? Hvem ville tro det? Hvem ville ha kommet på det? Ikke et menneske! Mennesker har prøvd å forbedre den planen, men de mislykkes alltid." Armin Gesswein

 

 

 © 2008 Copyright, Global Bønnedag, Norge | Skriv ut siden